“Hâller | Hayaller: Uyumsuz Zamanlarda Dirençlilik” Sergisi

Öğrencilerimizin hayallerine “Hâller | Hayaller: Uyumsuz Zamanlarda Dirençlilik” sergisiyle destek oluyoruz!

Bildiğiniz üzere BÜMED olarak 2021 yılında tekrar hayata geçirdiğimiz Boğaziçi Değerler Burs Fonu’yla geçtiğimiz eğitim döneminde, destekçilerimiz sayesinde 118 öğrenciye burs verdik. Her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle öğrenci arkadaşlarımız maalesef çok daha zor koşullar altında eğitimlerini sürdürmeye çalışıyorlar. 2022 – 2023 eğitim dönemi için açtığımız burs başvurularına 1000’in üzerinde öğrenci başvurmuş durumda.

Öğrencilerimizin artan ihtiyaçlarını görünür kılmak ve bu ihtiyaçları olabildiğince karşılamak için 1-15 Aralık tarihleri arasında The Marmara Pera Otel’de “Hâller | Hayaller: Uyumsuz Zamanlarda Dirençlilik” Sergisi’ni düzenliyoruz. 47 sanatçının Boğaziçili öğrencilerin düşlerine umut olma çağrımıza katıldığı bu sergiden alacağınız her eser, Boğaziçi Değerler Burs Fonu’na katkı sağlayacak. Sergideki eserler için ön satış düzenleyeceğimiz 27 – 30 Kasım tarihleri arasında satın almak istediğiniz eserler için canselkademli@bumed.org.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Sergimizin kataloğuna linkten ulaşabilirsiniz.

BÜMED olarak geçen seneki bursiyerlerimizin burslarını devam ettirebilmek ve daha fazla öğrenciye burs verebilmek için her zamankinden çok desteğe ihtiyacımız var.

Haydi, umudu hep beraber sanatla büyütelim!