Başlamak İçin Nasıl Motive Olunur? : Her Konuda Motive Olmalı mıyız?

Bir şeyi yapmaya başlamayı sürekli erteleyenlerdenseniz bu seminer tam size göre…

Siz de zaman zaman kendinizi motivasyonu düşük ve bir şeyleri yapmayı ertelerken buluyorsunuz? Yapacağınız işleri tamamlamak, diyete başlamak, spor salonuna yazılmak ya da bir hobi edinmek için kendinizde yeterli gücü bulamıyor musunuz? 

Motivasyon, bir davranışı başlatan ve sürdürülebilir hale getiren itici güç olarak tanımlanabilir. Yalnız, insan zaman zaman bir şeyi yapmak için o gücü kendinde bulamayabilir. Motivasyon eksikliğinin bir çok farklı sebebi olabilir ve beklediğimiz motivasyon hiçbir zaman gelmeyebilir.

Bu seminerde herhangi bir şeye başlamak için motive olmakta neden zorlanıyorsunuz ve  bunun üstesinden gelmek için neler yapabilirsiniz sorularını ve bu soruların cevaplarını masaya yatıracağız. 

Tarih: 23 Kasım 2022
Süre:
 1 Gün
Saat: 19.30 – 21.00

Katılım Bedeli
Katılımcı:
300 TL
Bümed üye katılımcı: 250 TL

 

Feyza Bayraktar, kadın ruh sağlığı, beden imajı, yeme bozuklukları ve obezite psikolojisi ile ilgili ulusal ve uluslararası bir çok çalışmada yer aldı.  Özellikle bu alanlarda, yurtiçi ve yurtdışı kongrelere konuşmacı olarak davet edilip eğitimler vermektedir. Kendisi, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Yayın ve basın organlarında zaman zaman yer alan Feyza Bayraktar, 2014-2015 yayın döneminde, 24TV’de, psikolojik problemleri ele alan “Ne Yapmalı?” adlı bir program yapmıştır.

Kendisi, 2011- 2016 yılları arasında faaliyet gösteren Yeme Bozuklukları Destek Derneği’nin kurucusu olup, bu süre içinde derneğin başkanlığını yapmıştır. Kendisinin, 1994 yılında, 14 yaşındayken yayınlanan;  “Karanlıkta Doğan Güneş” adlı bir romanı ve 2011 senesinde Doğan Kitap’ dan yayınlanan “Yemek ya da Yememek” adlı bir kitabı vardır.

Online ödeme için tıklayınız.