Sectors Together Gastronomi
Türkiye’de çok konuşulan yemek kültürünü sektörün öncülerinden dinlemek için bir araya geliyoruz.
Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi mezunu, öğrencisi ya da misafir, sektör ile ilgilenen herkese açıktır.
Konuşmacılar…
Prof. Dr. Zafer Yenal / Moderatör / BU Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi
Maksut Aşkar / Neolokal / Chef & Partner
Cemre Narin / Vogue Türkiye / Yemek Yazarı
Nazlı Pişkin / Yemek Kültürü Yazarı
Etkinlik BÜMED üyeleri ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz, misafir ve mezunlarımızın için 50 TL’dir.
Katılım sınırlı olduğu için lütfen acele ediniz.
Rezervasyon için : https://fonzip.com/bumed/
Tarih: 15 Mart Perşembe
Saat: 19.00 – 22.00
Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Atatürk Salonu
Program
19.30- PANEL
21:30- Kokteyl
Kayıt İletişim: 0212 359 5800